Truckförare/kundmottagare sökes

Tjänsten är ett understöd till våra säljare. Säljarna har kontakt med kunden och lämnar sedan över ansvar till dig att lämna ut rätt saker i rätt tid. Det innefattar arbete utomhus på gårdsplanen med att förbereda alla våra produkter, att ha ordning på vad som står var, städa ur, rensa, skruva låsbommar, bemöta våra kunder och transportörer, hantera vårt affärssystem, samt lasta containers och vägprodukter på lastbil. Tidvis blir det mycket truckkörning och ansvar att gården hålls städad och strukturerad. Jobbet med att förbereda varvas med enklare konstruktionsarbete och snickerier inomhus och ibland utomhus året runt så man får inte vara rädd för att hugga i. För den som är engagerad och nyfiken finns möjligheter att utveckla tjänsten ytterligare. Tjänsten kommer i huvudsak vara på vår depå i Länna men vid behov även i vår depå i Stockholms frihamn.

Vi letar efter

Dig som har mungipor som oftast pekar uppåt och är initiativrik och ansvarstagande. Vi ser gärna att du är strukturerad och vi hoppas du tycker att det är roligt att både jobba med kroppen och att ge ett bra bemötande mot våra kunder och transportörer då du kommer att vara en viktig kugge för att vår verksamhet ska flyta på bra.

Meriter

Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom tex. kundmottagning, lagerförsäljning, snickeriarbeten, svets, montage, truckkörning. Förarbevis truck.

Varaktighet

Heltid
Tillträde omgående
6 mån provanställning

Krav

B-körkort, viss datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska.
Ansökning och eventuella frågor skickas endast per mail till: thomas@containertjanst.se