Containertjänst expanderar och öppnar ny depå i Göteborg

Containertjänst öppnar upp en helt ny depå i Göteborg för uthyrning och försäljning av körplåt och stockmattor.

Containertjänst fortsätter att expandera och öppnar nu en helt ny depå på Oceanterminalen, Skagerack 7, i Göteborgs hamn. Göteborgsdepån kommer att fokusera på uthyrning och försäljning av produkter för markskydd och markförstärkning. Uthyrningssortimentet består av robusta körplåtar och stockmattor av hög kvalitet. Depån öppnar i början av mars.

För en snabbare etablering i Göteborg har Containertjänst valt att etablera i systerföretaget MCR befintliga depå, där MCR även kommer att hantera lastning och lossning på plats.

Tillsammans med Stockholmsdepåerna i Länna och Sollentuna stärker Containertjänst nu sitt hyres- och försäljningserbjudande av körplåt och stockmattor med ökad tillgänglighet till Göteborgsregionen och i övriga landet.

— I takt med en ökad efterfrågan på körplåt och stockmattor utanför Stockholm och Mälardalen tar vi nu nästa kliv i vår tillväxtstrategi säger Thomas Johansson, vd Containertjänst. Med vår nya depå i Göteborg ökar vi tillgängligheten för körplåt och stockmattor i Västra Götaland, Halland, västra Småland och norra Skåne fortsätter Thomas.

— Vårt samarbete med MCR, som också är ett Vestum-bolag, gör att vi snabbt och enkelt kan etablera oss i regionen. Depåns centrala placering och den redan inarbetade logistiken, ger oss möjlighet att bibehålla vår höga servicenivå och snabba leveranser till våra kunder och partners redan från start avslutar Thomas Johansson.