Hyr från 100 kr /dag exkl. moms

Kontorsförrådscontainer

En kompakt, modulär utbyggbar lösning. För dig med behov av ett mobilt eller tillfälligt lager, förråd eller produktionsenhet.

Vår 20 fots kontorsförrådscontainer är en enkel, kompakt modulär lösning för dig med behov av ett mobilt eller tillfälligt lager, kontorsförråd eller produktionsenhet. Containerförrådsboden är försedd en ståldörr med nyckellås och utrustad isolering, värme, belysning och ventilation i form av självdrag eller frånluftsfläkt som standard. Containern har även gaffelfickor vilket gör att den lättare kan flyttas än vanliga byggbodar. Containern är även stapelbar. Kontorsförrådscontainern finns för både uthyrning och försäljning. Kontorsförrådscontainer finns för både uthyrning och försäljning.

Kontorsförrådscontainer går att anpassad precis efter önskemål vid köp. Då kan du välja färg, material, mellanväggar, placering av eluttag mm. Eller om ni behöver kontorsplatser i samma byggnad kan denna förrådsmodul kan utökas, genom att sättas ihop med en eller flera 20 fots moduler av kontorscontainrar eller kontorsförrådscontainrar.

Kontorsförrådscontainer försedd en ståldörr med nyckellås på kortsidan som standard.

  • Massiv stålprofilram med containerhörn och gaffelfickor
  • CEE-uttag, försänkta
  • Kombinerbara, enkelt utbytbara väggelement i panelbyggnadskonstruktion med en ytterbeklädnad av galvaniserad profilplåt
  • Optimal värme- och ljudisolering
  • Extrautrustning möjlig
Yttermått:L: 6055 mm, B: 2435 mm, H: 2591 mm
Innermått:L: 5860 mm, B: 2240 mm, H: 2340 mm
Golvyta:13.8 kvm
Volym:33.1 kbm
Vikt:ca 2500 kg
Alla mått är ungefärliga. Notera att innermåttet minskar något vid isolering.

Hyllor (4m)
Arbetsbänk
Containerlarm
100 kr/dag exkl. moms(125 kr/dag inkl. moms)
Hyr
Pris enligt offert
Köp
Transporten tillkommer.

Vårt hyresavtal hittar du här Prisavikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.