För riktiga byggare sedan 1988

För en del är en container en fyrkantig förvaringslåda av stål. Och inte så mycket mer.

För oss är det en flexibel och multifunktionell produkt med mängder av möjligheter och användningsområden som vi kan erbjuda våra kunder till en bra affär. Det är det senare synsättet som har styrt vår verksamhet sedan starten 1988.

Containertjänst, är ett familjeföretag i andra generationen startat av åkeriägaren Gösta Johansson. Vår affärsidé är att vara bäst på containrar och säkra vägprodukter för byggrelaterad verksamhet. Vi levererar vi från våra depåer i Länna och Sollentuna i Stockholm samt i Göteborg. I våra två verkstäder svetsar vi, snickrar och målar för att kunna leverera skräddarsydda containrar och säkra vägprodukter. Det vi gör har andra svårt att matcha i området Stockholm Mälardalen.

Vare sig man vill hyra eller köpa våra produkter så vill vi alltid ge en riktigt bra affär till våra kunder. Både när det gäller pris, kapacitet och snabb leverans. Vi klarar av att leverera stora volymer av containers och vägprodukter till hög kvalitet och branschens bästa hyrespriser. Vi erbjuder inte allt men det vi erbjuder gör vi bra. Hos oss gör du alltid en riktigt bra affär.

Idag är vi ett företag som växer och 2022 omsätter totalt ca 100 miljoner kronor. Sedan 2021 ingår Containertjänst i Vestum AB (publ). Vestum är noterat på Nasdaq Stockholm Main Market.

Det tidigare dotterbolagen Ålheds Vägprodukter AB och Stockholms Containertjänst AB fusioneras in i moderbolaget under 2022 och samlas nu under varumärket Containertjänst. Läs mer om detta här.

Företagsinformation:
Containertjänst i Tyresö Aktiebolag
Org.nr: 556339-5143
Lyftkransvägen 23
142 50 Skogås

VD Thomas Johansson
Tel: 08-673 10 20

Jag vill veta mer om Containertjänst och era produkter

Kontakta mig