För riktiga byggare sedan 1988

För en del är en container en fyrkantig förvaringslåda av stål. Och inte så mycket mer.

För oss är det en flexibel och multifunktionell produkt med mängder av möjligheter och användningsområden som vi kan erbjuda våra kunder till en bra affär. Det är det senare synsättet som har styrt vår verksamhet sedan starten 1988.

Containertjänst är ett familjeföretag i andra generationen startat av åkeriägaren Gösta Johansson. Vår affärsidé är att vara bäst på containers och vägprodukter för byggrelaterad verksamhet. Det levererar vi från våra depåer i Stockholm Länna, Stockholms frihamn samt i Göteborg. I våra två verkstäder svetsar vi, snickrar och målar för att kunna leverera skräddarsydda containrar och säkra vägprodukter. Det vi gör har andra svårt att matcha i området Stockholm Mälardalen.

Vare sig man vill hyra eller köpa våra produkter så vill vi ge en riktigt bra affär till våra kunder. Både när det gäller pris, kapacitet och snabb leverans. Vi klarar av att leverera många containers och många vägprodukter till ett lågt pris. Vi erbjuder inte allt men det vi erbjuder gör vi bra.

Ålheds Vägprodukter AB hyr ut och säljer körplåt och avstängning. I vår depå i frihamnen finns vårt dotterbolag Stockholms Containertjänst AB som besiktar och reparerar anlöpande redericontainers till Stockholms Hamnar. 2012 köpte vi upp konkurrenten Fricon Svenska AB som idag har uppgått i Containertjänst. Idag är vi ett företag som växer och 2021 omsätter totalt ca 89 miljoner kronor.

Sedan 2021 ingår Containertjänst i Vestum AB. WeSC AB (publ) u.n.ä. till Vestum AB (publ) (“Vestum“), är noterat på Nasdaq First North Growth Market.