Hyra container, så funkar det

Hyra container; Vi ger dig en bra affär, vi är snabbt på plats, bra kvalitét, inga bindningstider, stor kapacitet och flexibilitet till ett lågt pris.

Minimihyra är 20 dagar och därefter betalar du per kalenderdag. Du betalar alltså bara för de dagar du hyr containern och inte för en hel månad (gäller ej Kylcontainer och specialuppdrag). Transportkostnad tur retur tillkommer. Vi har billiga transporter med kranbil eller det som krävs för att få jobbet gjort men det går även bra att hämta själv.

Kontakta oss för att hyra container idag så levererar vi våra standardcontainers inom 24 timmar!  Se hela vårt sortiment av containers.

Ska du hyra container för första gången? Eller vill du ha hjälp att välja vilken modell och storlek av container som passar just dina behov? Fyll i ditt namn och telefonnummer här till höger så ringer vi upp dig omgående, alla vardagar klockan 07-16. Behöver du hjälp med ombyggnation av container så hjälper vi dig gärna även med det.

Att hyra container

 

Stort lager ger dig snabb service

Vi utmanar oss själva med att hålla ett stort lager av olika sorters containers. Varje dag står det över 300 st containrar i våra depåer i väntan på utcheckning till nästa jobb. Det frestar på men vi gör det för att kunna vara snabbt på plats med flera olika modeller så att du som kund ska få maximal service på kort tid.

Stort lager ger dig snabb service

Varje dag står det över 300st containrar i våra depåer i väntan på utcheckning till nästa jobb.