Containertjänst - Hyr vägprodukter

Hyra container – Göteborg

Är du intresserad av att hyra container i Göteborg eller någon av kranskommunerna? Hos Containertjänst hittar du ett flertal containrar som går att köpa eller hyra under en bestämd tid. När du väljer att hyra via oss så betalar du efter 21 dagar enbart efter kalenderdag istället för påbörjad månad, vilket gör det enklare att anpassa hyrperioden efter ditt behov istället för pris.

Hyr container i Göteborg

När du hyr container i Göteborg ansvarar vi för att leverera denna till önskad plats från någon av våra depåer. Med den storleken vi har på våra depåer har vi alltid ett flertal containrar av olika modeller redo att köras ut vid behov. Detta gör att väntetiden blir minimal och att vi kan ha din container på plats så snabbt som möjligt. För oss är tillgången till ett flertal modeller och storlekar viktigt för att kunna erbjuda maximal service.

Ta del av vårt utbud av containers här

Hitta rätt erbjudande med Containertjänst

Vi på Containertjänst har tagit fram ett flertal tjänster och produkter för att kunna fylla ett flertal funktioner och behov. Vi erbjuder standardcontainrar från 3 fot upp till 40 fot, high cube eller standard – hos oss hittar du vad du behöver.

Hyr containerpaket – Färdigt och klart

Om du är ute efter en snabb men samtidigt anpassad lösning kan du hos oss hyra containerpaket, färdigt med de mest väsentliga tilläggen och funktionerna. Med paketet tillkommer el, belysning, klass 5 isolering, värme och en försäkringsklassad låsbom. Containrarna finns redo i lager att köras ut vid efterfrågan, besök sidan eller kontakta oss vid intresse.

Hyr en specialcontainer

Om du är på jakt efter specialbyggda containrar för att använda som kontor, till events eller för att förvara redskap som behöver lite extra säkerhet har vi tagit fram specialcontainrar för att uppfylla dessa behov. Hör av dig till oss om du har några frågor, eller är intresserad av att hyra container i Göteborg.