Hyr från 31 kr /dag exkl. moms

Container 20 fot

Vår populäraste storlek för förvaring. Golvytan på 13,8 kvm sväljer stora mängder material och har otaliga användningsområden.

Om du hyr en isolerad container med el, belysning, hyllor (4m) och värme, använd den som en verkstad eller som förberedelseutrymme. Finns i flera färger och utseenden. En isolerad container är framförallt nödvändig vid förvaring eller frakt av varor och material som är känsliga för temperatur, fukt eller väder. Vi anpassar och bygger om efter era behov men vi har även efterfrågade paketlösningar som är både prisvärda och finns ofta i lager för snabb leverans. Vi har även begagnade till bra priser.

Försäkringsklassad låsbom i högsta säkerhetsklass SSF klass 5 ingår alltid i våra hyrescontainrar. Klassat hänglås kan köpas till.

20-fot container – mått

Vi erbjuder standard ISO-dimensioner när du hyr 20-fot container. Mått är därmed anpassade för att kunna stapla containrarna på andra standardiserade 20-fot containrar under frakt eller förvaring. Här nedan hittar du ytterligare information om våra 20-fot container-mått.

Isolerad container

Behöver du säker förvaring för känsliga varor? Med en isolerad container som skyddar mot temperatursvängningar och fukt, hålls dina varor säkra, oavsett klimat eller transportavstånd. Isolerade containrar är perfekta för förvaring av allt från elektronik och livsmedel till läkemedel och konst. Oavsett om du behöver korttidsuthyrning eller långtidsförvaring, har vi den rätta lösningen för dig. Kontakta oss idag för mer information om vårt utbud av isolerade containrar!

Yttermått:L: 6058 mm, B: 2438 mm, H: 2591 mm
Innermått:L: 5898 mm, B: 2344 mm, H: 2390 mm
Golvyta:13.8 kvm
Volym:33 kbm
Vikt:ca 2150 kg
Alla mått är ungefärliga. Notera att innermåttet minskar något vid isolering.

Isolering, elcentral 16Amp, belysning och värme
Isolering, elcentral 16Amp, belysning, värme, hyllor (4 m)
Isolering, elcentral 16Amp, belysning, värme, hyllor (4 m), arbetsbänk
Elcentral 16Amp, belysning
Elcentral 16Amp, belysning och hyllor (4m)
Jag vill köpa till ett hänglås
Containerlarm
Avfuktare
Containerben, Coonfoot
Lastväxlarram med twistlock
Bridgefittings. Containerlås
Twistlock. Containerlås
31 kr/dag exkl. moms(38.75 kr/dag inkl. moms)
Hyr
Pris enligt offert
Köp
Transporten tillkommer.

Vårt hyresavtal hittar du här Prisavikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.