Lagerbutikscontainer

Lagerbutiklösning till ledande bygghandelskedja. En mobil pop up-lösning för unika kundlager till byggarbetsplatser som spar tid, pengar och skapar en effektivare arbetsplats.

Vi fick uppdraget av vår kund Beijer Bygg att ta fram en mobil lagerbutiklösning för unika kundlager till byggarbetsplatser. Resultatet blev Beijer Byggcontainer: DROP DOWN STORE, ett sortiment av containers med olika tillval baserad på 8 fot och 10 fots containrar.

Basen av Beijer Byggcontainer är isolerade och oisolerade 8 fot och 10 fots containrar som är utrustade med byggelcentral, belysning, värme, hyllsystem med avdelare, GPS-spårning och en låsbom i högsta säkerhetsklass, klass 5.

För att förhindra svinn och stölder på byggarbetsplatsen och få full kontroll över vem som ska ha tillträde till containern, valdes ID06- och Qlocx-passerkontroll. Tillträdessystemet ger högre säkerhet, men även god tillgänglighet samtidigt som man slipper nyckel- och kodhantering och allt kan styras digitalt.

Utöver basen av standardcontainrar önskades en lösning för hantering av leveranser av gods. Lösningen för detta blev vår smarta leveranscontainer i storlekarna 8 fot och 10 fot.

Kontakta oss, så vi berättar mer hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Pris enligt offert
Offertförfrågan

Vill du hellre bli uppringd? Ring upp mig istället!