Hyra container – Malmö

Funderar du på att hyra container i Malmö eller någon närliggande ort? Här hos Containertjänst hittar du en bred variation av olika containrar som går att både köpa eller hyra under en viss tid. När du hyr container hos oss betalar du enbart för våra 21 minimumdagar, sedan enbart per kalenderdag. På så sätt kan ni enklare anpassa hyrtiden efter ert faktiska behov och inte oroa er för att påbörja en ny faktureringsmånad.

Hyr container i Malmö

När du hyr container i Malmö via Containertjänst ser vi till att denna levereras till önskad plats från någon av våra depåer. Med våra stora depåer kan vi se till att förvara en stor mängd av alla våra containersorter, vilket gör att vi snabbt kan vara på plats med den önskade containern. För oss är tillgången till ett flertal modeller och storlekar viktigt för att kunna erbjuda maximal service.

Ta del av vårt utbud av containers här

 

Hitta vad du letar efter hos Containertjänst

Vi på Containertjänst erbjuder produkter och tjänster som fyller en mängd varierande behov. Vi kan erbjuda de vanliga standardcontainrarna från 3 fot upp till 40 fot, high cube eller standard – hos oss hittar du vad du behöver

Mobil verkstadscontainer två moduler

Hyr färdiga containerpaket

Genom att hyra färdiga containerpaket får du isolerade och förberedda containrar utifrån din verksamhet. När du hyr ett färdigt paket tillkommer saker som belysning, el, värme. Klass 5 isolering och en försäkringsklassad låsbom. Dessa containrar finns i lager och är redo att köras ut, besök sidan eller kontakta oss vid efterfrågan.

Hyr specialcontainrar

Är du i behov av specialanpassade containrar för exempelvis kontor, events eller ännu säkrare förvaring? Hos oss hittar du ett flertal specialcontainrar som uppfyller en variation av olika behov. Hör av dig till oss om du har några frågor, eller är intresserad av att hyra container i Malmö.