Mobil däckserviceanläggning

Däckskiftarna har revolutionerat branschen med sina mobila pop up-anläggningar för däckbyte som finns där kunderna finns.

Däckskiftarna erbjuder däckbyte i mobila pop up-anläggningar som snabbt kan etableras där kunderna finns, ofta i anslutning till handelsområden och köpcentra. Säsongerna för däckbyte är korta med två månader på våren och två månader på hösten. Då gäller det att snabbt kunna få i gång verksamheten.

MOBILA POP UP-ANLÄGGNINGAR

Däckskiftarna är en franchisekedja bestående av egna företagare. Däckskiftarna står för hyreskontraktet och hyr ut containrarna medan franchisetagarna sköter det operativa och anställer personal. Maskiner, liftar och verktyg ägs av franchisetagarna. Containertjänst har under ett antal år hjälpt Däckskiftarna med bygga om container till företagets koncept. Containrarna inreds för att fungera som däckverkstad, däckförvaring, kontor och butik.

SAMARBETE I ÖVER TIO ÅR

När en ny anläggning ska utrustas lämnar Däckskiftarna sina önskemål till Containertjänst som antingen tillhandahåller standardmodeller eller skräddarsyr en eller flera containrar för att passa på den aktuella handelsplatsen.

SPECIALANPASSADE OMBYGGNATIONER

Vi strävar efter att möta våra kunders specifika behov genom att erbjuda specialanpassade lösningar och bygga om olika typer av container. Denna mobila pop up-anläggningar för däckverkstad, däckförvaring, kontor och butik levererades till Däckskiftarna och dess franchisetagare.

De olika containrarna försågs med anpassad inredning som plåtbeklädda isolering, el, värme, belysning, golvbeklädnad, gångdörrar, glaspartier, genomföringar, ventiler, ventilation.

Läs mer om Däckskiftarnas mobila pop up-anläggningar här.

Pris enligt offert
Offertförfrågan

Vill du hellre bli uppringd? Ring upp mig istället!