Containertjänst håller ölen kall på SM-finalerna i bandy

Den 117:e finalen. Finalen har bjudit på det mesta genom åren. Snöstormar, lömska sjöisar och osannolika vändningar. 

Sedan starten 1907 har finalen spelats, utan uppehåll, och samtidigt har den utvecklats. Den har flyttat från naturis till konstfruset, in på stora arenor och sedan ut igen. Och med damernas banbrytande entré blev det inte bara dubbelt så många matcher – det blev ännu mer nerv. Ännu mer hjärta. Den sammanlänkande kraften under alla år har varit folkfesten. Tillsammans vallfärdar bandyfolket fortfarande för att uppleva säsongens höjdpunkt. Precis som 1907, när allt började. Containertjänst har varit partner till SM-finalerna i bandy sedan 2018.

”Containertjänst är återigen finalpartner till SM-finalerna i bandy. Våra kylcontainrar kommer att vara på plats vid Studenternas IP och hålla ölen kall även denna gång säger Michael Skärbo, marknadschef på Containertjänst”.

Bandyfinalen 2023 spelas på Studenternas IP men får ett nytt format. Damfinalen kommer att spelas fredagen den 17 mars klockan 19.00 medan herrarnas final spelas lördagen den 18 mars klockan 17.00. Ett beslut som fattats för att i möjligaste mån säkerställa de sportsliga förutsättningarna med bra is. Som en del i det nya formatet kommer ungdomsfinalerna att spelas den 10 – 12 mars, det vill säga helgen innan. Både herr- och damfinalen kommer att sändas i SVT.

Foto: Romus Ramström