Gör containern till en del av din företagsprofilering. Foliering av container

Containerreklam, stortavlor för utomhusreklam och foliering av container. Gör containern till en del av din företagsprofilering.

Med er företagslogotyp på containern stärker du ditt företags varumärke och på ett enkelt och kraftfullt sätt når ut till nya och befintliga kunder med mobil utomhusreklam som dessutom har flera års hållbarhet.

Din container är redan en betald utomhusreklamplats

Se dina containrar som stortavlor för utomhusreklam. Du har redan stripat tjänstebilarna och maskinerna med er logotyp, så varför då inte foliera dekaler på era containrar. Annonsplatsen är redan betald. Priset för containerdekalerna jämfört med vad de genererar i marknadsföringsvärde och nya kunder är ofta försumbar. Det har vi många kunder som kan intyga.

För att du enkelt, snabbt och kostnadseffektivt kan komma igång när du ska köpa eller hyra container från oss, har vi tagit fram två riktigt bra standardpaket med färdiga mått och antal av utskurna foliedekaler. Vi använder oss av högkvalitetsfolie från Mactac, MACal serie 9800.

Våra standarderbjudande för foliering består av utskuren logotypdekor, ej printad folie. Priset gäller från färdigt levererat material, vektoriserad PDF, Ai eller EPS enligt mall och anvisning. 1-2 stycken färg/er ingår enligt exempel nedan. Priset är inklusive montering i våra depåer i Stockholm, Länna eller Sollentuna och gäller vid försäljning och hyra av container. Vid hyra tillkommer en återställningskostnad som debiteras per timme.

Nu är det bara logotyp och budskapet som fattas. Det är upp till dig hur mycket du vill synas, men tänk på att med en tydlig logotyp och budskap på containerdekalerna kan du nå fler möjliga kunder.

Kontakta mig för pris

container branding logotyp foliering

I exemplet visar skillnaden på 1- och 2-färger. Om din utskurna logotyp har två färger med lika proportion den mittersta bilden visar, så räknas det som 1 färg då det är likande materialåtgång. Men om din logotyp har effekter som skuggor eller i fyllnad i en ytterligare färg räknas det som två färger. Om din logotyp är i flera färger eller har toningar, prata med en säljare för en offert.

Har du andra önskemål som större mått, helfoliering eller printfoliering, kan vi givetvis hjälpa till med det. Kontakta oss för mer information.

Containerprofilering logotyppaket 1

Två stycken utskurna logotypdekaler monteras på containerns långsida. En per långsida.

Detta ingår, monterat och klart:

 •   2 st logotyper. En per långsida.

Ytan för där logotypen ska placeras inom har ett maximalt mått för både rektangulärt eller kvadratiskt mått:

Långsida:

 • Rektangulär logotyp: 3000 mm x 1000 mm
 • Kvadratisk logotyp: 2500 mm x 1500 mm

Containerprofilering logotyppaket 2

Två stycken utskurna logotypdekaler monteras på containerns långsida. En per långsida. Ett stycket utskuren logotypdekal på containerns kortsida. Samt en logotypdekal på containerns ena containerdörr. Ytan för där logotypen ska placeras inom har ett maximalt mått för både rektangulärt eller kvadratiskt mått.

Detta ingår, monterat och klart:

 • 2 st logotyper. En per långsida
 • 1 st logotyp. Kortsida utan dörr
 • 1 st logotyp. Kortsida på dörr

Ytan för där logotypen ska placeras inom har ett maximalt mått för både rektangulärt eller kvadratiskt mått:

Långsida:

 • Rektangulär logotyp: 3000 mm x 1000 mm
 • Kvadratisk logotyp: 2500 mm x 1500 mm

Kortsida:

 • Rektangulär logotyp: 1500 mm x 1500 mm
 • Kvadratisk logotyp: 1500 mm x 1500 mm

Containerdörr

 • Rektangulär logotyp: 590 mm x 250 mm
 • Kvadratisk logotyp: 590 mm x 250 mm