Containertjänst - Hyr vägprodukter
containertjänst miljö smed

Smed med hantverkskunskaper

Vi växer och behöver nu en smed med fler strängar på sin lyra. Vill du bli en av oss? Vi befinner oss just nu på en spännande tillväxtresa. Välkommen med din ansökan.

Vi vill vara nummer ett i branschen och vi arbetar hårt med att alltid överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi passionerade medarbetare som är öppna för nya möjligheter, förändring, ständiga förbättringar som ger oss nöjdare kunder. Självklart ska vi ha kul samtidigt.

Vi vill vara nummer ett i branschen och vi arbetar hårt med att alltid överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi passionerade medarbetare som är öppna för nya möjligheter, förändring, ständiga förbättringar som ger oss nöjdare kunder. Självklart ska vi ha kul samtidigt.

KORT OM TJÄNSTEN

Jobbet innehåller lagning av containrar som ankommer vår depå löpande och därutöver en hel del spännande ombyggnationer av containrar till en rad olika områden. Vi har även en rad olika vägprodukter som behöver lagas löpande. Svetsning i stål är det vanligaste men ibland även aluminium och rostfritt.

Jobbet är ofta varierat och för den ordningsamme finns stora möjligheter att styra och prioritera jobben själv samt kunna vara en del i offertarbetet vid stora projekt. Typen av ombyggnationer kan vara allt från en miljöcontainer till en batterienhet, mässmonter, eventcontainer, restaurang etc. Utöver svetsning så finns för den som vill även snickeri- och produktutvecklingsuppgifter.

70% av arbetet sker utomhus idag så jobbet kräver varma kläder vintertid, men vi planerar för att bygga till en svetsavdelning så att man kan arbeta inomhus året om. Det går utmärkt att vara nyutexaminerad från yrkesskola eller självlärd alternativt har många års erfarenhet. Det viktigaste är att man är duktig på att svetsa, självgående, är noga med mått och som vill utvecklas i den grupp av kollegor vi är. Du kommer arbeta nära verkstadens övriga snickare och hantverkare samt mot säljarna som lägger order till verkstad och produktion.

OM VERKSAMHETEN

Vår affärsidé är att vara bäst på att hyra ut och sälja förrådcontainers och vägprodukter för byggrelaterad verksamhet. Det gör vi från våra depåer i Stockholm Länna, Kappetorp Sollentuna och Göteborg. I våra två verkstäder svetsar vi, snickrar och målar för att kunna leverera skräddarsydda containrar och säkra vägprodukter. Containertjänst är ett familjeföretag i andra generationen och jobbar med att skapa en stolt organisation, där vi är stolta över vilka vi är och vad vi presterar. Vi tror att det smittar av sig på våra kunder som då får trygghet för oss som partner.

MER OM TJÄNSTEN

Vi ser gärna att du är strukturerad och självgående och vi hoppas du tycker att det är roligt att jobba med kroppen både ute och inne året om. Att du gillar att ge hitta lösningsförslag på olika konstruktionsproblem och att ge feedback om vad du anser går att göra och hur lång tid säljarna bör offerera på olika jobb.

DIN PROFIL

Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom t.ex. svets, montage, konstruktion, snickeriarbeten, maskinkörning, truckkort, kundmottagning, lagerförsäljning. Då vi är en platt organisation ser vi gärna att du är en person med en ödmjuk betoning som präglas av att göra kunder nöjda.

Varaktighet

  • Heltid
  • Tillträde omgående
  • Provanställning 6 månader
  • Tjänsten utgår ifrån vår depå i Länna

Övriga krav

Viss datorvana, goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

KONTAKT

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Thomas Johansson på 073-713 27 05 och thomas@containertjanst.se.

ANSÖK

Märk din ansökan Smed. Mejla in din ansökan redan idag.

LITE MER OM CONTAINERTJÄNST

Läs mer

LÄR KÄNNA NÅGRA AV VÅRA MEDARBETAR

Läs mer

OM VÅR ÄGARE VESTUM

Läs mer