Containertjänst - Hyr vägprodukter

Säljunderstöd till vår depå i Sollentuna

Vi växer och behöver nu ytterligare säljunderstöd till vår depå i Sollentuna. Vill du bli en av oss? Vi befinner oss just nu på en spännande tillväxtresa. Välkommen med din ansökan.

Tjänsten är tillsatt

Vi vill vara nummer ett i branschen och vi arbetar hårt med att alltid överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi passionerade medarbetare som är öppna för nya möjligheter, förändring, ständiga förbättringar som ger oss nöjdare kunder. Självklart ska vi ha kul samtidigt.

Vi vill vara nummer ett i branschen och vi arbetar hårt med att alltid överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi passionerade medarbetare som är öppna för nya möjligheter, förändring, ständiga förbättringar som ger oss nöjdare kunder. Självklart ska vi ha kul samtidigt.

KORT OM TJÄNSTEN

Din roll är att vara understöd till våra säljare. Säljarna har kontakt med kunden och lämnar sedan över ansvar till dig att lämna ut rätt saker i rätt tid. Det innefattar arbete utomhus på gårdsplanen med att förbereda alla våra produkter, att ha ordning på vad som står var, städa ur, rensa, skruva låsbommar, bemöta våra kunder och transportörer, hantera vårt affärssystem, samt lasta containrar och vägprodukter på lastbil.

Tidvis blir det mycket truckkörning och ansvar att gården hålls städad och strukturerad. Jobbet med att förbereda varvas med enklare konstruktionsarbete och snickerier så man får inte vara rädd för att hugga i. För den som är engagerad och nyfiken finns möjligheter att utveckla tjänsten ytterligare.

Tjänsten kommer i huvudsak vara på vår depå i Sollentuna, men vid behov även i vår depå i Länna.

OM VERKSAMHETEN

Vår affärsidé är att vara bäst på att hyra ut och sälja förrådcontainers och vägprodukter för byggrelaterad verksamhet. Det gör vi från våra depåer i Stockholm Länna, Kappetorp Sollentuna och Göteborg. I våra två verkstäder svetsar vi, snickrar och målar för att kunna leverera skräddarsydda containrar och säkra vägprodukter. Containertjänst är ett familjeföretag i andra generationen och jobbar med att skapa en stolt organisation, där vi är stolta över vilka vi är och vad vi presterar. Vi tror att det smittar av sig på våra kunder som då får trygghet för oss som partner.

MER OM TJÄNSTEN

Vi ser gärna att du är strukturerad och självgående och vi hoppas du tycker att det är roligt att jobba med kroppen både ute och inne året om. Att du gillar att ge hitta lösningsförslag på olika konstruktionsproblem och att ge feedback om vad du anser går att göra och hur lång tid säljarna bör offerera på olika jobb.

DIN PROFIL

Vi ser gärna att du är strukturerad och vi hoppas du tycker att det är roligt att både jobba med kroppen och att ge ett bra bemötande mot våra kunder och transportörer då du kommer att vara en viktig kugge för att vår verksamhet ska flyta på bra.

Erfarenhet

Dokumenterad erfarenhet eller utbildning inom t. ex. maskinkörning, truckkort, kundmottagning, lagerförsäljning, snickeriarbeten, svets, montage. Då vi är en platt organisation ser vi gärna att du är en person med en ödmjuk betoning som präglas av att göra kunder nöjda.

Varaktighet

  • Heltid
  • Tillträde omgående
  • Provanställning 6 månader
  • Tjänsten utgår ifrån vår depå i Sollentuna

Övriga krav

  • B-körkort
  • Viss datorvana
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

KONTAKT

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Thomas Johansson på 073-713 27 05 och thomas@containertjanst.se.

ANSÖK

Märk din ansökan Smed. Mejla in din ansökan redan idag.

LITE MER OM CONTAINERTJÄNST

Läs mer

LÄR KÄNNA NÅGRA AV VÅRA MEDARBETAR

Läs mer

OM VÅR ÄGARE VESTUM

Läs mer