24550 kr exkl. moms

Larm till Container

Komplett containerlarm för att hyra eller köpa. Marknadens bästa containerlarm enligt oss.

Containerlarm

Med vårt containerlarm får du en komplett lösning med slagsskyddad centralenhet med batteribackup, radarlarm, kamera, GPS, vibrationsdetektor och siren. Det bästa inbrottslarmet du kan få till din container.

Kolla in vår säkerhetscontainer

Larmet har många smarta funktioner samlade i en och samma enhet. Varningsljus och signal börjar varningsblinka redan om personer rör sig 3 m ifrån containerlarmet. Denna funktion förhindrar och avvärjer brott redan innan det begås. Går en person ännu närmare börjar containerlarmet att skicka bilder till dig och skickar dessa tillsammans med en larmavisering till din mobiltelefon via SMS. Då kan du själv avgöra om larmet ska skicka vidare till en larmcentral. Det har visat sig vara mycket kostnadseffektivt och minimerar därför mängden falsklarm och ökar chansen för dig och polisen att ta fast tjuven. Har man flera larm på olika ställen får man GPS koordinater där larmet går. Givetvis kan det kopplas direkt till en larmcentral.

Allt sköts enkelt via en App. Appen finns både till Android och Iphone och har ett mycket intuitivt gränssnitt som inte kräver någon utbildning.

Containerlarmet styrs med automatik och/eller manuellt via en mobiltelefon. Det är oerhört enkelt att montera och behöver en normal 24/12V strömkälla men kan också med en adapter anslutas till 230V. Larmet har också ett batteri som gör att det fortsätter att fungera även om strömmen kopplas bort samt är sabotagesäkert.

Containerlarmet finns som hyra eller köpa. I hyrespriset ingår montering i vår depå samt drift och serviceavtal. Installationskostnad tillkommer med 2500kr om montering sker utanför depå som till exempel på din arbetsplats. Avtal med larmcentral tillkommer.

Komplett containerlarm går givetvis att köpa. Drift och serviceavtal samt installationskostnad tillkommer. Ström skall vara framdraget till larmet. 230v, 24v alt 12v.

Containerlarm
• Varnar och larmar (ljus/ljud) för rörelse, värme- och tryckförändringar och vibrationer
• Larmar innan brottet begås
• GSM uppkoppling med mobiltelefon och central portal
• GPS som ger möjlighet att spåra larmat objekt
• Manuell (via mobil) eller automatisk av/på funktion

Pris inklusive montering i depå.

24550 kr exkl. moms ( kr inkl. moms)
Köp
60 kr /dag exkl. moms (75 kr inkl. moms)
Hyr

Vill du hellre bli uppringd? Ring upp mig istället!

Prisavikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.