35 kr exkl. moms

Larm till Container

Containerlarm Hyr eller köp marknadens bästa containerlarm enligt oss!

Containerlarm.

Vi rekommenderar DC Containerlarm för bästa skydd till containers för att det har många smarta funktioner samlade i en och samma enhet. Varningsljus och signal börjar varningsblinka redan om personer rör sig 3 m ifrån DC containerlarm. dvs. innan brott begås varnar Containerlarm; går personen ännu närmare startar DC containerlarm och börjar skicka bilder till dig som användare! Du kan då själv avgöra om du vill skicka vidare larmet till en larmcentral. Det har visat sig vara mycket effektivt. Bildöverföring sker direkt och via mms ser du vem som rör sig vid larmet och minimerar därför mängden falsklarm till nära noll och ökar chansen för dig och polisen att ta fast tjuven. Har man flera larm på olika ställen får man GPS koordinater där larmet går. Givetvis kan det kopplas direkt till en larmcentral.

Allt sköts enkelt via en app. Appen finns både till Android och Iphone och har ett mycket intuitivt gränssnitt som inte kräver någon utbildning.

DC Containerlarm styrs med automatik och/eller manuellt via en mobiltelefon. Det är oerhört enkelt att montera och behöver en normal 24/12V strömkälla men kan också med en adapter anslutas till 230V. Larmet har också ett batteri som gör att det fortsätter att fungera även om strömmen kopplas bort samt är sabotagesäkert.

DC larm-Contianerlarm går lika bra att hyra från oss. Då får du en månadskostnad och det går även att köpa ut larmet efter en tid om så önskas.

Hyrespris: 35 kr per kalenderdag inklusive abonnemanget. Installationskostnad tillkommer med 2000kr. Moms tillkommer alla priser.

Försäljningspris: 16 000kr + moms. Abonnemang och installationskostnad tillkommer. 

Ström skall vara framdraget till larmet. 230v, 24v alt 12v.

Containerlarm
• Varnar och larmar (ljus/ljud) för rörelse, värme- och tryckförändringar
• Larmar innan brottet begås
• GSM uppkoppling med mobiltelefon och central portal
• GPS som ger möjlighet att spåra larmat objekt
• Manuell (via mobil) eller automatisk av/på funktion
• Montering ingår i priset


35 kr exkl. moms( kr inkl. moms) Köp

Vill du hellre bli uppringd ? Ring upp mig istället !

Prisavikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.