Containertjänst - Hyr vägprodukter
Hyr från 110 kr /dag exkl. moms

Kontorscontainer 20 fot

Kontorscontainer. En färdigförpackat kontorsmodul med plats för både långa skrivbord och stora tankar.

Inred kontoret med det jobbet kräver. Vi erbjuder fönster, dörr, väggar, tak och golv. Vår 20 fots kontorscontainer är en praktisk lösning för dig med behov av ett tillfälligt eller mobilt kontor. Containerboden är som standard försedd en ståldörr med nyckellås på kortsidan och med tre öppningsbara fönster med rulljalusi som ger härligt ljusinsläpp. Ett bekvämt kontor vid din tillfälliga arbetsplats med plats för 3–4 personer.

Kontorscontainern går att anpassad precis efter önskemål vid köp. Då kan du välja färg, material, mellanväggar, placering av dörrar, eluttag och fönster mm. Det går även att välja till toalett, dusch och omklädningsrum. Eller om ni behöver flera kontorsplatser, ett lager eller en produktions del i samma byggnad kan denna kontorsmodul kan utökas, genom att sättas ihop med en eller flera 20 fots moduler av kontorscontainrar eller kontorslagercontainrar.

Kontorscontainern är utrustad isolering, värme, belysning och ventilation i form av självdrag eller frånluftsfläkt som standard. Storleken på kontorscontainern är den samma som en standard 20 fot container och är utrustad med gaffelfickor vilket gör att den lättare kan flyttas än vanliga byggbodar. Containern är även stapelbar och lämpar sig väl som ett komplement till den större och otympligare byggboden. Kontorscontainern finns för både uthyrning och försäljning.

  • Massiv stålprofilram med containerhörn och gaffelfickor
  • CEE-uttag, försänkta
  • kombinerbara, enkelt utbytbara väggelement i panelbyggnadskonstruktion med en ytterbeklädnad av galvaniserad profilplåt
  • Optimal värme- och ljudisolering
  • div. extrautrustning möjlig
Yttermått:L: 6055 mm, B: 2.435 mm, H: 2591 mm
Innermått:L: 5860 mm, B: 2240 mm, H: 2340 mm
Golvyta:13.8 kvm
Volym:33.1 kbm
Vikt:ca 2500 kg
Alla mått är ungefärliga. Notera att innermåttet minskar något vid isolering.

Containerlarm
110 kr/dag exkl. moms(137.5 kr/dag inkl. moms)
Hyr
Pris enligt offert
Köp
Transporten tillkommer.

Vårt hyresavtal hittar du här Prisavikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.